Afghan Flower Kelim

Het Afghan flower Kelim vloerkleed is een moderne Kelim met daarop het geborduurde patroon, leuk voor een speel en/of kinderkamer!

De afmeting van deze Kelim is 1.74 x 2.25

Het Afghan flower Kelim vloerkleed is niet alleen een heel leuk vloerkleed maar ook een vloerkleed wat in bepaalde gebieden in Afghanistan voor werkgelegenheid onder vrouwen zorgt. De Kelim ondergrond word door onze leverancier gemaakt, waarna er een vrachtwagen vol met deze doeken vertrekt naar de dorpen in de bergen. De werkgelegenheid in deze dorpen is klein en de dames werken graag samen met onze leverancier door de beestjes en vogels op het Kelim doek borduren.

Op deze manier komt verantwoord ondernemen toch een beetje dichterbij. Wil je meer weten over de stichting Care & Fair, kom langs of surf nog even verder op onze site!

1.372,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Afghan Flower Kelim

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.