Pakistan Nomad Wool vloerkleed

Het Pakistan Nomad Wool vloerkleed is uitgevoerd in een retro aandoende pool met frisse en warme kleuren. Er is voor de grap weleens gezegd dat deze tapijten erg lijken op de Afghaanse jassen van de jaren 70!

Hoewel de vergelijking met een hoogpolig tapijt natuurlijk snel is gemaakt bestaat dit vloerkleed wel uit hoogwaardige wol en een geknoopte pool. De wassing en speciale manier van knopen zorgen voor de bijzondere pool. Dit type vloerkleed is toch wel de trend van de komende jaren, retro maar toch in een nieuw (Afghaans) jasje 🙂

Uitgevoerd in 2.11 x 2.96 meter en nu in verschillende dessins verkrijgbaar bij Brokking, dé Vloerkledenspecialist van Nederland!

3.710,00 1.900,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pakistan Nomad Wool vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.