Hoogpolig Brinker Spider vloerkleed

Met dit hoogpolig Brinker Spider vloerkleed combineer je het beste van twee werelden, een hele leuke frisse tint maar ook heel veel warmte door de rijke pool. Gemaakt in India van prachtige wol in combinatie met polyester voor een rijke glans op de pool.

Wij zijn van mening dat je een Brinker Spider vloerkleed niet te klein moet aankopen, zet er gerust een stukje van de bank op, dit geeft alleen maar meer ruimte! Is deze toch wat te groot? Geen probleem, deze kwaliteit is gewoon op maat te bestellen!

Afgebeeld Spider vloerkleed heeft een frisblauwe draad in de pool, is uitgevoerd in 1.70 x 2.40 meter en is nu ook nog eens in de aanbieding bij de Vloerkledenspecialist!

Het Brinker Spider vloerkleed is te verkrijgen in maar liefst 12 kleuren en twee standaardmaten, er is al een Spider voor jou vanaf € 999,-

999,00 599,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Hoogpolig Brinker Spider vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.