Tundra Wave vloerkleed

 229,00

Het Tundra Wave vloerkleed,  een vrolijk, jong en kleurrijk vloerkleed met een hele leuke prijs! Het vloerkleed is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en zeer praktisch: aan beide kanten te gebruiken, eigenlijk koop je hiermee dus twee vloerkleden voor de prijs van één 🙂 We hebben verschillende kleursamenstellingen en twee verschillende afmetingen op voorraad.

Afmeting

 229,00

Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Het Tundra Wave vloerkleed heeft daarnaast ook nog een heel mooi sociaal karakter, dit vloerkleed wordt namelijk geweven door de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië, deze bevolking wordt na jaren van zeer beperkte leefomstandigheden aan de hand van een sociaal project (waar onder andere het knopen van vloerkleden) terug naar de maatschappij geleid.

Wij doen graag wat voor deze mensen terug en bevelen u deze leuke en vakkundig geweven vloerkleden dan ook zeker aan! Wilt u meer weten over sociale projecten in de tapijthandel? Lees dan ook het stukje op onze website over de stichting Care & Fair.

Kom dus snel langs in onze showroom om jouw Tundra Wave uit te kiezen!

 

Extra informatie

Kleur

Stijl

Afmeting

Land

Materiaal

Soort

Tundra Wave vloerkleed

 229,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.