India Countrylife vloerkleed

 1.609,00

Het India Countrylife vloerkleed is verkrijgbaar in vier mooie landelijke kleuren en uitgevoerd in de afmetingen 1.70 x 2.40, 2.00 x 2.50, 2.00 x 3.00 én 2.50 x 3.00 meter meter.

In deze afmetingen is het Countrylife vloerkleed op voorraad, mocht je een maatje groter en/of kleiner nodig hebben dan kan dat ook, het India Countrylife vloerkleed is namelijk verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting.

Afmeting

 1.609,00

Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Het India Countrylife vloerkleed is een vloerkleed van een geweven kwaliteit met een hele leuke eigenschap, de pool van dit vloerkleed bestaat namelijk uit wol én sisal.

Door het gebruik van deze twee soorten materialen krijgt het vloerkleed een leuk contrast tussen de warme wol en natuurlijke uitstraling van het gebruikte sisal. Ideaal om toe te passen op een landelijke houten vloer, maar ook erg mooi op een donkere plavuizen vloer voor nét dat warme sfeertje in je kamer.

India Countrylife vloerkleed

 1.609,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.