De Munk Carpets Allegra 02 vloerkleed

 1.019,00

Het in 4 kleuren verkrijgbare Allegra vloerkleed is op dit moment één van de meest populaire tapijten op de markt, afkomstig uit de collectie van De Munk Carpets. Prachtige hand gesponnen Nieuw-Zeelandse wol zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Prima te combineren met strakke meubels maar zeer zeker ook op zijn plaats in een landelijke omgeving, en in alle denkbare maten te leveren.

Kleuren
Afmeting

 1.019,00

Op bestelling

Beschrijving

Het in 4 kleuren verkrijgbare Allegra vloerkleed is op een zeer geliefd en veel toegepast vloerkleed, afkomstig uit de collectie van De Munk Carpets. Prachtige hand gesponnen Nieuw-Zeelandse wol zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Prima te combineren met strakke meubels maar zeer zeker ook op zijn plaats in een landelijke omgeving, en in alle denkbare maten te leveren.

Kwaliteit: Handgeweven.
Samenstelling: 70% wol, 15% katoen en 15% polyester.
Gewicht: ca. 5.8 kg per m2.
Hoogte: ca. 30 mm.
Kleur: 02
Bestel online of informeer bij de Vloerkledenspecialist naar de levertijd.

De Munk Carpets Allegra 02 vloerkleed

 1.019,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.