Tribal Colour Earthy green vloerkleed

Het Tribal Colour Earthy Green vloerkleed is dé favoriet van onze eigen importafdeling. Geknoopt door een kleine knoperij in de binnenlanden van India, moeilijk te vinden en nog moeilijker te importeren. Wij zijn blij dat we de collectie in Nederland hebben, het is nu al een klassieker.

De Tribal Colour doet zijn naam eer aan door de zachte tinten en de eenvoudige dessins die toch moeiteloos combineren met een moderne inrichting. Het vloerkleed doet wat bruinachtig aan op de foto, maar in daglicht én in onze showroom is de kleur toch echt groen. Door het gebruik van natuurlijke verfstoffen is de kleur moeilijk op de foto te vangen.

Kom langs voor nog veel meer uitvoeringen, afmetingen en zelfs maatwerk in deze handgeknoopte kwaliteit.

Afgebeeld vloerkleed is uitgevoerd in 2.03 x 3.02 meter, maar ook leverbaar in diverse andere uitvoeringen en afmetingen.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Tribal Colour Earthy green vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.