New Classic Design

In het noorden van Pakistan, tegen de grens met Afghanistan, vonden we een nieuwe knoperij. Hier worden handgemaakte vloerkleden gemaakt. Vaak verwerkt deze knoperij een wat meer klassiekere voorstelling in de dessins maar wel met de kleuren van nu! Moderne klassieke vloerkleden dus!

Dit New Classic Design vloerkleed is daar een heel goed voorbeeld van! De gebruikte wol is de welbekende Ghazny-wol, een van de beste kwaliteiten wol die men gebruiken kan voor het knopen van een handgemaakt vloerkleed.

Het New Classic Design vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.48 x 3.00.

Bezoek onze showroom in IJsselstein! Vergeet niet om wat stalen, kussentjes, foto’s ed. mee te nemen om het maken van de keuze wat te vergemakkelijken.

Kies je afmetingen

€7600

7.600,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over New Classic Design

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.