Aanbieding!

Museum Collection Kompozit Amber Brown vloerkleed

 7.000,00

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed is één van de topstukken uit onze Museum Collection. Deze premium collectie voeren wij door een exclusieve samenwerking met een topknoper uit India. De vloerkleden uit de Museum Collection hebben om te beginnen allemaal een uniek dessin en zijn gemaakt met behulp van zeer bijzondere kleuren, en washing methodes.

 7.000,00

1 op voorraad

Beschrijving

Het oxidatieproces van de wol waarvan dit Kompozit Amber Brown vloerkleed is gemaakt zorgen voor een unieke en kenmerkende glans op delen van het dessin, dit zorgt op zijn beurt weer voor een prachtige lichtval in het vloerkleed. Een vloerkleed uit deze collectie heeft ongeveer een knooptijd van 10 maanden!

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed verenigt twee werelden. Enerzijds is het dessin een nieuwe invulling van oude Perzische patronen, anderzijds geeft het unieke oxidatieproces de kleuren in het vloerkleed een vleugje historie mee, alsof het vloerkleed al jaren oud is. Prachtig op een karakteristieke houten vloer en/of antieke meubels.

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed is uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter om het patroon alle ruimte te geven die het nodig heeft. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk mailen, maar we heten je natuurlijk ook graag welkom in onze winkel om het Kompozit Amber Brown vloerkleed zelf te komen bekijken.

Extra informatie

Afmeting

Kleur

, , ,

Land

Materiaal

Soort

Stijl

Museum Collection Kompozit Amber Brown vloerkleed

 7.000,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens