Iraans Gabbeh vloerkleed

Het Iraans Gabbeh vloerkleed is wat ons betreft toch echt wel hét moderne Perzische tapijt. Zeer fijn geknoopt met een bijna zijdezachte pool die vol met 'leven' zit. Het vloerkleed word ook wel de Perzische berber genoemd, het vloerkleed heeft namelijk dezelfde pure uitstraling maar is dan door de manier van knopen doordrenkt van de Perzische cultuur.

Of het Gabbeh vloerkleed nu een dessin heeft of net als dit vloerkleed effen is, de kwaliteit en de uitstraling van dit type vloerkleed zijn bijna niet te overtreffen. Afgebeeld Iraans Gabbeh vloerkleed heeft een afmeting van 1.70 x 2.40 meter maar de Vloerkledenspecialist heeft de volgende standaardmaten op voorraad:

1.50 x 2.00 meter
2.00 x 3.00 meter
2.00 x 2.50 meter
2.50 x 3.00 meter

Kom langs om ons assortiment Iraanse Gabbeh vloerkleden te bekijken, er is er zeker eentje die bij je interieur past!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Iraans Gabbeh vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.