Showing 1–24 of 198 results

Handgeknoopte vloerkleden en tapijten

Duurzaam en mooi handgeknoopt vloerkleed

Bent u op zoek naar een duurzaam en mooi handgeknoopt vloerkleed of tapijt? Brokking is dé vloerkleden specialist van Nederland. In onze tapijtspeciaalzaak in IJsselstein, naast Utrecht, bieden wij prachtige handgeknoopte tapijten en vloerkleden aan gemaakt van wol en/of zijde. Het merendeel van deze handgeknoopte vloerkleden worden geverfd met natuurlijke grondstoffen.

Handgeknoopt tapijt

Spirit Colour vloerkleed

3.690,00
Aanbieding!

Art-Deco vloerkleed

Art Deco Blocks vloerkleed

6.110,00 5.500,00
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Handgeknoopt tapijt met karakter

Handgeknoopte tapijten zijn vaak prachtig om te zien. Ze hebben echt karakter, in tegenstelling tot turf karpetten. Er zijn talloze soorten knopen die gelegd worden. Het maken van een handgeknoopt vloerkleed is arbeidsintensief en gebeurd ook echt met de hand. Heeft u interesse in een mooi en duurzaam handgeknoopt kleed? Bezoek dan absoluut onze speciaalzaak in IJsselstein. U bent van harte welkom!

Productie van handgeknoopte tapijten en vloerkleden

Een handgeknoopt vloerkleed wordt vervaardigd met behulp van een weefgetouw. Het eindresultaat wordt sterk beïnvloed door het aantal kettingdraden dat per centimeter wordt gebruikt. Des te meer kettingdraden in het handgeknoopte tapijt zitten, des te fijner het tapijt is. Handgeknoopte tapijten worden veelal geknoopt in oosterse landen als Iran of Pakistan.