Warm Urban Sunset vloerkleed

Warm Urban Sunset vloerkleed: iedere dag de zon in Jaipur onder zien gaan!

Dit Urban Sunset design is geïnspireerd op de zonsondergang uit de omgeving van de designer, te weten Jaipur. Dit is een stad in het noorden van India, waar veel van onze inkopen worden gedaan. Warm en kleurrijk zijn twee kenmerken die de stad typeren, en daarbij staat de stad bekend om de prachtige zonsondergangen. De designer heeft uit liefde voor zijn stad dit prachtige Urban Sunset vloerkleed ontworpen. Diep paars/rood overlopend in warm geel en dan weer donkerblauw, het zit allemaal in de zonsondergang van Jaipur, en nu op zeer bijzondere manier gevangen in dit vloerkleed.

Uitgevoerd in 2.46 x 3.13 meter. Het vloerkleed is gemaakt van wol met bamboezijde welke een mooie glans en 3D effect geeft. Nieuwsgierig geworden? Het Urban Sunset vloerkleed is nu te zien in onze showroom in IJsselstein.

6.929,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Warm Urban Sunset vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.