Toulemonde Bochart Works vloerkleed

 1.025,00

Geometrisch design Works vloerkleed in warme bruin- en groentinten gemaakt van hennep. Het is een zeer trendy vloerkleed uit de designer collectie van Toulemonde Bochart.

Afmeting

 1.025,00

Op bestelling

Beschrijving

Geometrisch design Works vloerkleed in warme bruin- en groentinten gemaakt van hennep. Het is een zeer trendy vloerkleed uit de designer collectie van Toulemonde Bochart. Deze bieden wij alleen online aan in drie standaard afmetingen.

Vloerkleed van hennep

Hennepvezel komt je waarschijnlijk wel bekend voor, met name in de kledingindustrie kom je het tegenwoordig veel tegen, maar het gebruik van hennep is al veel langer bekend. Er werd (met name in de Gouden Eeuw) bijvoorbeeld veel touw van gemaakt.

Tegenwoordig wordt er niet alleen touw gemaakt van hennep, maar word het al veel toegepast in de industriële sector én nu dus ook in vloerkleden.

Voordeel is dat mensen met bijvoorbeeld een wol allergie, prima uit de voeten kunnen met een hennep vloerkleed. Door het gebruik van de hennepvezel leren onze leveranciers ook veel meer over dit materiaal en kunnen zij op hun beurt ook weer hun dessins/structuren hier op aan passen.

Toulemonde Bochart Works vloerkleed

 1.025,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens