Pearl Collection Crisp Jungle Morning vloerkleed

 6.725,00

Dit magnifieke handgeknoopte vloerkleed maakt deel uit van onze exclusieve Indian Pearl collection. Deze collectie is in samenwerking met onze leverancier in India en onze topontwerpers ontwikkeld. Na een jaar van ontwerpen, kleur en materiaal bepalen, stof verven, en natuurlijk knopen zijn wij erg enthousiast om deze collectie in onze showroom te hebben.

 

 6.725,00

Op bestelling

Beschrijving

Het getoonde vloerkleed maakt deel uit van de Indian Pearl collectie en heeft als naam “Crisp Jungle Morning” meegekregen. De designer heeft zich laten inspireren door de plaatselijke natuur en heeft vanuit de knoopcultuur een eigen gezicht gegeven aan het vloerkleed. Het is vrij eenvoudig te zien dat het overbrengen van natuur naar vloerkleed erg goed is gelukt, frisgroene kleuren gecombineerd met ontwakend blauw en hier en daar prachtig diep rood om de zon in huis te halen, schitterend!

Foto’s doen dit “Crisp Jungle Morning” vloerkleed geen recht, de prachtige pool (een combinatie van wol en bamboezijde) gedraagt zich in iedere lichtsituatie anders, waardoor je dit kunststuk gewoon in het echt moet zien!

Dit “Crisp Jungle Morning” vloerkleed heeft een afmeting van 2.45 x 3.05 meter is één voorbeeld van onze Pearl collectie, in deze collectie bieden wij nog tientallen vergelijkbare vloerkleden aan. Bezoekt u hiervoor zeker onze showroom!

Extra informatie

Afmeting

Kleur

, , , ,

Land

Materiaal

,

Soort

Stijl

,

Pearl Collection Crisp Jungle Morning vloerkleed

 6.725,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens