Nuovo Lorenzo vloerkleed

 7.049,00

Het dessin van dit Lorenzo vloerkleed neemt je mee naar de fresco’s van Italië. Eeuwenoude vergrijsde muren met daarop een canvas van een romige beige zandkleur.

 7.049,00

Op bestelling

Beschrijving

Het Nuovo Lorenzo vloerkleed, in één woord: geweldig!

Het dessin van dit Lorenzo vloerkleed neemt je mee naar de fresco’s van Italië. Eeuwenoude vergrijsde muren met daarop een canvas van een romige beige zandkleur. Diep warme lijnen die begrensd worden door prachtig contrasterend antraciet maken dat dit dessin tot leven komt in je interieur. Het subtiele lichtblauw zorgt voor het nodige koele briesje in je interieur. Kortom: dit Lorenzo vloerkleed is een handgeknoopt meesterwerk!

De garens zijn vervaardigd van hand gesponnen zuivere zijde en een mix van hand gekaarde en hand gesponnen Ghazny & Argentijnse wol en hebben een korrelige textuur. Alle garens zijn natuurlijk aangeverfd. Het knopen is een ware uitdaging vanwege de complexe dessins en het toepassen van verschillende poolhoogtes. Door het gebruik van de Perzische knoop kunnen de dessins perfect worden uitgevoerd en ontstaat er een ijzersterk en uniek vloerkleed.

Het Lorenzo vloerkleed is beschikbaar in verschillende afmetingen te bestellen bij Brokking, de Vloerkledenspecialist van Nederland!

Extra informatie

Kleur

, , , , ,

Land

Materiaal

,

Merk

Soort

Stijl

,

Artikelnummer

BR01801 / BR01804

Nuovo Lorenzo vloerkleed

 7.049,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens