Modern Urban Delight design vloerkleed

Urban Delight Design vloerkleed, rustgevend en veelzijdig door de kleur paars.

Het Urban Delight vloerkleed brengt op een zeer bijzondere manier twee stijlen bij elkaar. Het vloerkleed heeft wat retrokenmerken maar door het diepe antraciet, wit, blauw en paars kan het in een industrieel vormgegeven interieur ook zeer goed worden toegepast. Die laatste kleur is niet meteen voor de hand liggend voor in huis. Maar wie eenmaal een paarse of lila tint toepast, ontdekt dat het een rustgevende en veelzijdige kleur is. Door de hoge knoopdichtheid blijven de lijnen in dit vloerkleed tot op het kleinste detail zichtbaar. Verfijnd, stoer en toch comfortabel dit is wat we willen zien in een vloerkleed.

Uitgevoerd in 2.40 x 3.02 meter en nu te zien bij Brokking, sinds 1971 de vloerkledenspecialist van Nederland.

7.574,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modern Urban Delight design vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.