Indian Pearl collection “A Night in Paris” vloerkleed

Dit magnifieke handgeknoopte vloerkleed maakt deel uit van onze exclusieve Indian Pearl Collection. Deze collectie is in samenwerking met onze leverancier in India en onze topontwerpers ontwikkeld. Na een jaar van ontwerpen, kleur en materiaal bepalen, stof verven, en natuurlijk knopen zijn wij erg enthousiast om deze collectie in onze showroom te hebben, om niet te zeggen zo trots als een pauw!

Beschrijving

Het getoonde vloerkleed maakt deel uit van de Indian Pearl collectie en heeft als naam “A Night in Paris” meegekregen. De designer heeft zich laten inspireren door een schilderij maar heeft vanuit de knoopcultuur een eigen gezicht gegeven aan het vloerkleed.. Het is vrij eenvoudig te zien dat het overbrengen van doek naar vloerkleed erg goed is gelukt, je ziet de bomen aan de Seine staan!

Foto’s doen dit “A Night in Paris” vloerkleed geen recht, de prachtige pool (een combinatie van wol en bamboe zijde) gedraagt zich in iedere lichtsituatie anders, waardoor je dit kunststuk gewoon in het echt moet zien!

Dit “A Night in Paris” vloerkleed meet 2.75 x 3.75 meter en is uitsluitend verkrijgbaar nu ook vanaf vandaag te zien bij de Vloerkledenspecialist.

Extra informatie

Afmeting

Kleur

, , ,

Land

Materiaal

,

Soort

Stijl

, ,

Artikelnummer

BR01225

Indian Pearl collection "A Night in Paris" vloerkleed

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens