Outdoor vloerkleed Harlequin Verdaccio coral

 229,00 710,00

Outdoor vloerkleed uit de zomercollectie van Harlequin uitgebracht door Brink & Campman. Van dit fleurige Verdaccio coral tapijt worden wij direct vrolijk. Het vloerkleed kan zowel binnen- als buiten gebruikt worden en is weerbestendig.

Afmeting Wissen

 229,00 710,00

Op bestelling

Bestellen
Artikelnummer: 442802 Categorieën: ,

Beschrijving

Laten we naar buiten gaan met deze prachtige nieuwe collectie vloerkleden voor binnen en buiten van het Nederlandse merk Brink & Campman Harlequin. De in- outdoor collectie bestaat uit gedurfde, duurzame en weerbestendige tapijten voor uw tuin, terras of balkon, die ook prima binnenshuis gebruikt kunnen worden. Creëer een gezellig gevoel met bijzondere ontwerpen en statement tapijten gemaakt in samenwerking tussen Brink & Campman en Harlequin.
Perfect voor al die lange zomerdagen. Genieten!

Outdoor vloerkleed Harlequin Verdaccio coral

 229,00 710,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.