Vloerkledenspecialist > Vloerkleden > Art-Deco vloerkleed
Geometrische dessins

Art-Deco vloerkleden

Op een moderne manier terug in de tijd gaan? Dan is een Art-Deco vloerkleed misschien wel dé smaakmaker in uw interieur!
Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die invloed had op de decoratieve en toegepaste kunst, in o.a. interieurontwerp en kledingmode. Het belangrijkste kenmerk van art deco, is de toepassing van technologie in combinatie met traditionele motieven.

In Nederland kennen we de stijl o.a. door de Amsterdamse School, Berlage en zelfs Rietveld. De stijl wordt vaak gekenmerkt door rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen.

De Vloerkledenspecialist laat u graag kennismaken met Art deco zoals te zien is in de verschillende dessins van onze Art deco vloerkleden.

Sorteer op:

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Filteren

Wis alle filters

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.