Art Deco design vloerkleed uit Afghanistan

Dit Art Deco design vloerkleed hebben we ingekocht tijdens onze laatste trip door het Verre Oosten. We wisten gelijk dat dit vloerkleed perfect past in ons ruime assortiment. Bij thuiskomst werden wij verrast door de geweldige match met deze roodbruine stenen vloer. Deze landelijke keuken heeft opeens een Oosters tintje met daarnaast de spannende Art Deco Stijl.

Art Deco

Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die haar weerslag had op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.

De beweging was in zekere zin eclectisch, d.w.z. een mengelmoes van vele verschillende stijl- en kunststromingen uit de eerste decennia van de 20e eeuw. Belangrijkste kenmerk van art deco, en tevens het onderscheid met de meer organische art nouveau, is de omarming van technologie in aanvulling op traditionele motieven. De stijl wordt vaak gekenmerkt door rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen.

Het Art Deco design vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.96 x 1.98 en vanaf nu op voorraad in onze showroom.

Kies je afmetingen

€5680

5.680,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Art Deco design vloerkleed uit Afghanistan

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.