Afghan Art Deco “Inca” collectie vloerkleed

Afghan Art Deco “Inca” collectie vloerkleed, zeer rijk gedecoreerd met zoals de naam al doet vermoeden een stevige knipoog naar Inca patronen. Deze doen het in Art Deco dessins opvallend goed, zoals alle mode/stijlen onderhevig zijn aan grillen heeft ook de Art Deco periode een zekere mate van Inca invloeden gekend. Repeterende patronen die strak dan wel met fijn boogwerk samenkomen vinden we in beide stijlen.

In Afghanistan zijn de meesterdesigners tot dit vloerkleed gekomen en wat er dan nog volgt is het dessin op de juiste manier inkleuren, en wat is dat gelukt! Zachte warme ivoortonen gecombineerd met babyblauw zorgen voor zowel warmte als diepte in het vloerkleed, een unieke combinatie!

Uitgevoerd in 2.48 x 2.99 meter en nu op voorraad bij Brokking, dé vloerkledenspecialist van Nederland.

Kies je afmetingen

€9100

9.100,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Afghan Art Deco “Inca” collectie vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.