In de maand februari geven wij naast 50% korting op vintage vloerkleden ook een vintage vloerkleed weg met onze Social winactie. U heeft keuze uit drie verschillende lopers, waarvan de afmetingen iets verschillen. Leuk om in een slaapkamer, hal of kinderkamer te leggen. Alledrie de vintage vloerkleden zijn handgeknoopt en gemaakt van goede kwaliteit wol. Onze vloerkleden zijn ook echt vintage, soms tot wel 100 jaar oud! Het grote voordeel van deze kwaliteit is dat vuil er niet intrekt door de afstotende vetlaag van het wol en de knoopdichtheid. Ze zijn dus kinder- en huisdierproef. Wij presenteren ze aan u, voor de spelregels en actievoorwaarden gaat u naar onderaan deze pagina:

1. Tranquil dawn vintage vloerkleed

Dit vloerkleed bevat in het medaillon de populaire verfkleur tranquil dawn van Flexa en is dus helemaal volgens de laatste trends! Naast deze zachte groene kleur bevat het ook zachte tinten geel, blauw en roze. Uitgevoerd in 1.20 x 2.20 meter met een nieuwwaarde van € 788,-.

2. Turks vintage Passe-partout vloerkleed

Turks vintage wollen vloerkleed in zachte kleuren en een 18e eeuws aandoend dessin, wat een beetje lijkt op een oud fotolijstje. Prachtig op een mooie geleefde eiken vloer maar ook prima te combineren op bijvoorbeeld een grijze gietvloer. Uitgevoerd in 0.99 x 1.92 meter met een nieuwwaarde van € 650,-.

Turks vintage Passepartout vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

3. Kleurrijk blauw vintage vloerkleed

Turks Classic vintage wollen vloerkleed in prachtige vale kleuren blauw en oranje. Snel en gemakkelijk te combineren bij zowel moderne als wat klassieke interieurstijlen. Uitgevoerd in 1.23 x 2.22 meter met een nieuwwaarde van € 692,-.

Kleurrijk blauw vintage vloerkleed

Spelregels:

  1. Reageer op de Facebook of Instagram post met nummer 1, 2 of 3 en licht toe waarom u juist dit vloerkleed zou willen winnen. Een foto van de ruimte die u op het oog heeft is geen must, maar maakt het voor ons wel leuk om te zien waar het vloerkleed eventueel zou komen liggen. Mogelijk adviseren wij je toch voor een van de andere twee opties te gaan.
  2. Deel het bericht op uw eigen Facebook of Instagram profiel en tag @Vloerkledenspecialist. Vergeet niet dit openbaar te doen anders kunnen wij het helaas niet zien en gaat uw poging aan ons voorbij.
  3. Volg ons op Facebook of Instagram.
  4. Het is niet toegestaan het vloerkleed om te ruilen of na overhandiging via kanalen zoals Marktplaats of Facebook te verkopen.
  5. De actie loopt van 1 t/m 14 februari 2020. Op zaterdag 15 februari maken wij de winnaar bekend en kan het vloerkleed opgehaald worden in onze winkel in IJsselstein.

Veel succes!