Vloerkledenspecialist > Vloerkleden verhuur
Grootste voorraad van Nederland

Zakelijke verhuur vloerkleden

Brokking biedt als enige Vloerkledenspecialist in Nederland een voorraad van ruim 3.000 exclusieve vloerkleden te huur aan voor zakelijke doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een productie of fotoshoot waarbij een uniek vloerkleed de set compleet maakt? Een presentatie in een ruimte waar de akkoestiek niet optimaal is? Dan bent u bij Brokking aan het juiste adres.

Collectie vloerkleden te huur

In principe zijn alle vloerkleden die wij op voorraad hebben liggen te huur. Het merendeel hiervan is zichtbaar op onze website. Bent u naar iets specifieks op zoek? Neem contact met ons op dan wij adviseren u graag.

Tarieven

Het verhuurtarief is afhankelijk van de afmeting en kwaliteit van het tapijt. Het start bij €50,- per dag per vloerkleed. Heeft u een vast budget? Geef dit aan ons door dan maken wij op basis daarvan een passende selectie.

Transport

Het vloerkleed kan worden opgehaald in onze winkel in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Indien gewenst kunnen wij dit ook opsturen naar de betreffende locatie.
Wij hopen met deze informatie de boodschap over te brengen dat wij zeer flexibele mogelijkheden bieden met betrekking tot de verhuur van een vloerkleed voor zakelijke doeleinden. Onderstaand treft u onze contactgegevens aan. Wij lichten het graag mondeling toe.
Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.