Vloerkledenspecialist > Vacature: verkoopmedewerker
vacature verkoopmedewerker

Wij zoeken een nieuw teamlid

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In het kleine team dat wij zijn, zijn de werkzaamheden ook zeer divers en regelmatig ad hoc. Uiteraard is onze hoofdactiviteit het geven van verkoopadvies aan onze klanten. Een klant help je door samen een selectie te maken uit onze ruime collectie die aansluit op zijn of haar behoeften. Dit brengt een fysieke inspanning met zich mee, aangezien de vloerkleden op stapels liggen en de klant meer dan eens net dat onderste kleed van de stapel wil zien. Naast de hoofdactiviteit passen binnen deze functie werkzaamheden als het schoon houden van de showroom en het leveren van vloerkleden bij onze klanten op locatie. Het is voor ons belangrijk dat een toekomstig teamlid proactief werkzaamheden signaleert en zelfstandig oppakt.

Vloerkledenspecialist > Vacature: verkoopmedewerker
Bij dé vloerkledenspeciaalzaak van Nederland

Waar kom je te werken?

Brokking Vloerkledenspecialist is dé vloerkledenspeciaalzaak van Nederland en een echt familiebedrijf gevestigd in IJsselstein (Utrecht) vlakbij de snelweg, een busstation en de tramlijn naar Utrecht. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten, waarbij wij de inkoop rechtstreeks doen in de bekende knooplanden. Onze showroom heeft een oppervlakte van circa 800 m2 en biedt daarmee ruimte voor de huidige voorraad van zeker 3000 vloerkleden. We hebben een klein en informeel team bestaande uit Kees en Maartje Brokking en Raymond van der Heijden. Ook de tweede generatie die officieel met pensioen is, Piet Brokking, vindt het nog leuk om af en toe te helpen. Wij komen regelmatig handjes tekort en zijn daarom op zoek naar een collega voor vier dagen per week. Wij hebben geen koopzondag en zijn in principe op maandag en nationale feestdagen gesloten.

Dit verwachten we van jou:

  • Een enthousiaste en energieke werkhouding.
  • Communicatief vaardig en representatief.
  • Je bent bereid om fysiek zwaar werk te doen.
  • Je bent klantgericht, dankzij onze goede service zijn wij de specialist geworden.
  • Je hebt een proactieve werkhouding en functioneert zelfstandig, maar een leuke band met collega’s is voor jou ook belangrijk.
  • Je hebt affiniteit met de interieurbranche.

Arbeidsvoorwaarden

Hier kun je op rekenen:

  • Een dienstverband van 32 uur per week.
  • De salarisvoorwaarden zijn conform CAO retail non-food.
  • Pensioenopbouw via pensioenfonds wonen.
  • Reiskostenvergoeding in overleg.

Meer weten of solliciteren?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact met ons opnemen via 030-6882652. We zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Deze kun je per mail sturen naar info@vloerkledenspecialist.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.