Brokking Vloerkleden

Vloerkleden speciaalzaak in IJsselstein

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.

Schitterende en veelzijdige collectie vloerkleden

Door onze eigen tapijt import kunnen wij u vanuit Utrecht een schitterende collectie bieden. Veel vloerkleden zijn om deze reden dan ook alleen bij ons verkrijgbaar. In onze speciaalzaak vindt u een grote collectie handgeknoopte vloerkleden in prachtige kleuren. Van hoogpolig tot trendy vloerkleden, maar ook vintage, patchwork, Ziegler, Berbers, Kelims en echte Perzische vloerkleden.

  • Sinds 1971
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Eerlijke producten met Care & Fair
  • Gratis advies

Ons team

Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.