Vacature parttime verkoopmedewerker

Brokking Vloerkledenspecialist

Hoe ziet je werk eruit?

In het kleine team dat wij zijn, zijn de werkzaamheden ook zeer divers en regelmatig ad hoc. Uiteraard is onze hoofdactiviteit het geven van verkoopadvies aan onze klanten. Een klant help je door samen een selectie te maken uit onze ruime collectie die aansluit op zijn of haar behoeften. Dit brengt een fysieke inspanning met zich mee, aangezien de vloerkleden op stapels liggen en de klant meer dan eens net dat onderste kleed van de stapel wil zien. Naast de hoofdactiviteit passen binnen deze functie werkzaamheden als het schoonhouden van de showroom en het leveren van vloerkleden bij onze klanten op locatie.
Het is voor ons belangrijk dat een toekomstig teamlid proactief werkzaamheden signaleert en zelfstandig oppakt.

Waar kom je te werken?

Brokking Vloerkledenspecialist is dé vloerkledenspeciaalzaak van Nederland en een echt familiebedrijf gevestigd in IJsselstein (Utrecht) vlakbij de snelweg, een busstation en de tramlijn naar Utrecht. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten, waarbij wij de inkoop rechtstreeks doen in de bekende knooplanden. Onze showroom heeft een oppervlakte van circa 800 m2 en biedt daarmee ruimte voor de huidige voorraad van zeker 3000 vloerkleden. We hebben een klein en informeel team bestaande uit Kees en Maartje Brokking en Raymond van der Heijden. Ook de tweede generatie die officieel met pensioen is, Piet Brokking, vindt het nog leuk om af en toe te helpen. Wij komen regelmatig handjes tekort en zijn daarom op zoek naar een collega voor twee dagen per week, met de mogelijkheid tot oproep voor meer uren. Wij hebben geen koopzondag en zijn in principe op maandag en nationale feestdagen gesloten.

Dit verwachten we van jou:

 • Je bent werkzaam op zaterdag en in overleg op dinsdag of woensdag. Verder ben je flexibel oproepbaar voor andere dagen, uiteraard altijd in overleg.
 • Ervaring in de detailhandel is een pré.
 • Communicatief vaardig en representatief.
 • Je bent bereid om fysiek zwaar werk te doen.
 • Je bent klantgericht, dankzij onze goede service zijn wij de specialist geworden.
 • Je hebt een proactieve werkhouding en functioneert zelfstandig, maar een leuke band met collega’s is voor jou ook belangrijk.
 • Je hebt affiniteit met de interieurbranche.

Arbeidsvoorwaarden

Hier kun je op rekenen:

 • Een dienstverband van minimaal 16 uur per week met een halfjaarcontract.
 • De salarisvoorwaarden zijn conform CAO retail non-food.
 • Pensioenopbouw via pensioenfonds wonen.
 • Reiskostenvergoeding in overleg.

Meer weten of solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact met ons opnemen via 030-6882652. We zien jouw C.V. en motivatiebrief graag tegemoet. Deze kun je per mail sturen naar info@vloerkledenspecialist.nl.
Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.