Styling is het creëren van sfeer in een interieur. Om een optimale sfeer te bereiken doet een stylist voorstellen voor het gebruik van kleuren, materialen, dessins en accessoires.

Zuidas kantoor Spaces met vloerkleed Desso

Een interieurstylist houdt zich tevens bezig met het inrichten van ruimtes en maakt daarbij gebruik van bestaande producten en materialen zoals meubels, verlichting, wand- en vloerafwerking. Daarnaast maakt hij of zij optimale en verrassende ruimtelijke indelingen door rekening te houden met maatvoering en compositie. Een vloerkleed (of meerdere) kan hierin uiteraard niet ontbreken!

Samenwerking

Brokking gelooft om beproefde redenen al sinds 1971 in samenwerking. De Oosterse gastvrijheid en het destijds verkregen vertrouwen van onze leveranciers is niet iets wat Brokking voor zichzelf houdt, dit geven wij graag door aan u! Brokking werkt regelmatig samen met interieurstylisten en is lid van de beroepsvereniging voor nederlandse stylisten, BNS Crisp.

Uw klanten, onze showroom

In onze showroom in IJsselstein (Utrecht) hebben wij de grootste voorraad van Nederland. Wij bieden een keuze uit ruim 3500 vloerkleden in allerlei stijlen. Als wij het niet hebben dan heeft niemand het. Er zijn verschillende koffietafels waar u rustig met uw klant een gesprek kunt voeren over de inrichting van hun interieur en u staat vrij om deze te gebruiken.

Commissie voor interieurstylist

Indien u een van onze vloerkleden uitkiest om het interieur van uw klant mee te stylen dan vinden wij dit natuurlijk prachtig. Hiervoor willen wij u bedanken middels een commissie van 25% op het aankoopbedrag excl. BTW. Op zoek naar meer informatie? Wij lichten dit graag mondeling toe.

From outer space(s)

Een kantoor in het spaces gebouw aan de Zuidas is door SpeeZ interior design voorzien van een prachtig nieuw interieur en bekleed met vloerkleden van leverancier Desso uit het assortiment van Brokking Vloerkledenspecialist. Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®. Het kantoor is geheel toegespitst op “het nieuwe werken”; flex-plekken met zit/sta bureaus. Hierbij enkele foto’s van het resultaat.

Zuidas vergaderruimte met vloerkleed Desso  Vloerkleed Spaces Zuidas Desso

Interesse in een samenwerking?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op.

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Uw bericht