Vloerkleden speciaalzaak in IJsselstein

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in IJsselstein (Utrecht). Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.

Samenwerking met Care & Fair

Belangrijk vinden wij de samenwerking met Care & Fair. Deze organisatie houdt zich bezig met de verbetering van de leef-
omstandigheden en toekomstmogelijkheden van tapijtknopers, tapijtwevers en hun kinderen. Daarbij bestrijden ze illegale kinderarbeid en voeren ze regelmatig arbeidsinspecties uit in landen als India, Nepal en Pakistan.

Wij nodigen u van harte uit in onze tapijt winkel in IJsselstein. Daar zal u zelf ervaren dat wij niet voor niets al jaren de vloerkledenspecialist van Nederland zijn.

Schitterende en veelzijdige collectie vloerkleden

Door onze eigen tapijt import kunnen wij u vanuit Utrecht een schitterende collectie bieden. Veel vloerkleden zijn om deze reden dan ook alleen bij ons verkrijgbaar. In onze speciaalzaak vindt u een grote collectie handgeknoopte vloerkleden in prachtige kleuren. Van hoogpolig tot trendy vloerkleden, maar ook vintage, patchwork, Ziegler, Berbers, Kelims en echte Perzische vloerkleden.

about-img

Bekijk de video