Vloerkleden speciaalzaak in IJsselstein

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.

Samenwerking met Care & Fair

Belangrijk vinden wij de samenwerking met Care & Fair. Deze organisatie houdt zich bezig met de verbetering van de leef-
omstandigheden en toekomstmogelijkheden van tapijtknopers, tapijtwevers en hun kinderen. Daarbij bestrijden ze illegale kinderarbeid en voeren ze regelmatig arbeidsinspecties uit in landen als India, Nepal en Pakistan.

Wij nodigen u van harte uit in onze tapijt winkel in IJsselstein. Daar zal u zelf ervaren dat wij niet voor niets al jaren de vloerkledenspecialist van Nederland zijn.

Schitterende en veelzijdige collectie vloerkleden

Door onze eigen tapijt import kunnen wij u vanuit Utrecht een schitterende collectie bieden. Veel vloerkleden zijn om deze reden dan ook alleen bij ons verkrijgbaar. In onze speciaalzaak vindt u een grote collectie handgeknoopte vloerkleden in prachtige kleuren. Van hoogpolig tot trendy vloerkleden, maar ook vintage, patchwork, Ziegler, Berbers, Kelims en echte Perzische vloerkleden.

Grootste voorraad van Nederland

Bekijk de video

Kees Brokking

Kees is letterlijk opgegroeid tussen de vloerkleden en nu is hij de derde generatie die het familiebedrijf samen met zijn vrouw mag voortzetten. Aanvankelijk koos hij een ander pad. “Maar mijn interesse won het en nu ben ik terug bij de roots van de familie. De diversiteit van het werken met vloerkleden is geweldig! Vanaf het selecteren van de wol tot het advies geven bij de klant. Er zijn zoveel bijzondere en leuke aspecten aan dit werk dat ik er iedere dag weer energie van krijg. Een kleed wil je hebben, het is een emotieproduct. Het product en het contact met mensen – van klanten tot inkopers – is een avontuur dat ik – net als mijn ouders – samen met Maartje oppak.”

Kees Brokking

Maartje Brokking-Krijnen

Met een achtergrond in de marketing is Maartje ook bij Brokking Vloerkledenspecialist actief met de marketing en communicatie, social media en het signaleren en toepassen van trends. Haar passie voor interieurstyling is bevestigd met een officiële erkenning als interieurstylist door de NIA Academie. Heeft u naast een nieuw vloerkleed nog een andere woonvraag? Maartje denkt graag met u mee, neem contact met haar op.
“Ik geniet er zo van als ik zie dat het plaatje dankzij een vloerkleed opeens compleet is. Het brengt warmte en kleur in een huis en maakt er een echt thuis van. De service die wij weten te bieden is even uniek als de vloerkleden. En dat draag ik met plezier uit in alle communicatiemiddelen.”

Maartje Krijnen

Raymond van der Heijden

Raymond is eigenlijk altijd werkzaam geweest in de vloerkledenbranche en sinds februari 2016 maakt hij deel uit van het team bij Brokking Vloerkledenspecialist. Hij heeft dus veel productkennis. In zijn eigen woorden: “Hetgeen mij zo aanspreekt in dit specifieke product is het feit dat eigenlijk ieder vloerkleed uit de collectie een kunstwerk op zich is. Allemaal handgeknoopt en vaak met prachtige kleuren en patronen. Ik kan er oprecht van genieten als er weer een nieuwe zending vloerkleden en tapijten binnenkomt en probeer er dan in mijn hoofd al gelijk een passende omgeving/interieur voor te vinden. Onze ruime collectie is in Nederland zo onderhand wel bekend, maar extra leuk vind ik dat onze klanten ook steeds vaker uit het buitenland komen. Regelmatig komt men vanuit België een dagje naar IJsselstein en zelfs uit Duitsland komen er steeds meer klanten!”

Raymond van der Heijden

Tom Krijnen

Gestart op 1 januari tijdens het hoogtepunt van de lockdown en toch heeft Tom zijn plek in het team al helemaal weten te bemachtigen. Met zijn achtergrond in de horeca en retail is hij een waardevolle toevoeging. Hij is weliswaar de benjamin van het team, maar steekt verder qua kop en schouders boven ons uit. Daarnaast is hij ook nog eens het jongste broertje van Maartje en blijft het dus echt een familiebedrijf.

Tom Krijnen