Inspiratie

Woontrend Japandi: warm & minimalistisch

Stijl & Interieur / 11 maart /

Wanneer Japans design gecombineerd wordt met Scandinavisch design ontstaat er een nieuwe woonsfeer die perfect past in de behoefte van deze tijd. Wij lichten toe hoe u deze kalmerende woonstijl thuis toepast.

Een oase van rust

De esthetiek van simpele eenvoud in vormgeving, de aandacht voor verstilling en de liefde voor natuurlijke materialen en ambachtelijke handwerk staan hier centraal. De perfecte balans tussen strakke lijnen en organische vormen en materialen komt in dit interieur mooi tot zijn recht. Dit nieuwe minimalisme met een warme uitstraling werkt rustgevend en verhoogt het gevoel van well-being. De Japandi woonstijl voelt vertrouwd aan, alsof deze altijd al heeft bestaan.

Rond vloerkleed

Monochrome Interieur

De opkomst van het monochrome interieur als reactie op deze Warm Minimalisme trend is overal zichtbaar. Als in een wellness ruimte worden felle kleuren gemeden en ontstaat een kalmerende sfeer van lichte naturellen en handgemaakte meubelen en accessoires. Het rustgevende effect versterk je met een vloerkleed in neutrale kleuren met een verfijnd dessin.

Metropolitan Jamaican Beach vloerkleed

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens