Inspiratie

Het vertrouwde in combinatie met nieuwe stijlen: woontrend Traditional Sentiment

Stijl & Interieur / 12 oktober /

Ieder jaar brengt de branchevereniging INretail de trendwijzer uit met daarin de woontrends voor het komende jaar. Wij worden hier graag door geïnspireerd en selecteren uit de vier trends de trend die wij het beste vinden passen bij onze klant. Dit jaar herkennen wij het meeste in de woontrend Traditional Sentiment.

Zoals de naam van de trend het al zegt, zien we hier traditionele vormen die opnieuw zijn ontworpen: strakker gemaakt of uitvergroot. Dit resulteert in een nieuw design. Bekijk alle kleuren, vormen, materialen en dessins die horen bij deze trend.

Traditional Sentiment

Een vleugje nostalgie

Vertrouwen wordt gezocht in een behoefte naar nostalgie. Bekende producten en rituelen herleven en geven een gevoel van veiligheid. Binnen deze trend zijn interieurs warm, rijk van kleur en zorgen ze voor een feest van herkenning. Bekende ruitpatronen krijgen door kleine veranderingen een nieuwe uitstraling. Vintage en nieuw leveren samen een verrassend beeld op. Producten met een verhaal worden hier gewaardeerd en gekoesterd.

Vormen

Traditionele vormen zijn opnieuw ontworpen, strakker gemaakt of uitvergroot. Dit resulteert in nieuw design. Ook worden er combinaties gemaakt van nieuwe vormgeving met bijzondere vintage producten. Er is veel aandacht voor detaillering. Meubels zijn soms geïnspireerd op meubels uit de jaren ‘50. In dit sfeerbeeld ziet u deze combinatie mooi weergegeven. Het Vulcano vloerkleed zorgt voor de moderne touch.

Vulcano vloerkleed

Materialen

Binnen de woontrend 2022 Traditional Sentiment passen de volgende materialen. Van hoge kwaliteit met een herkenbare en geruststellende vibe. Denk aan keramiek met mooie glazuren, geslepen gekleurd glas, fluweel, wol, cane webbing, donkere houtsoorten, natuursteen en marmer. De combinatie zoals op de foto weergegeven met de natuurstenen vloer, marmeren plint en het prachtige wollen Nuovo Calcio vloerkleed past hier dan ook perfect in.

Nuovo Calcio vloerkleed

De etalage van onze winkel in IJsselstein is ingericht volgens deze woontrend. Laat u zich vooral inspireren en door ons adviseren. Van harte welkom!

Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.