Wooninspiratie en trends najaar 2018

Oudroze en fluweel

Het is weer oktober en dus de woonmaand. Waarom oktober en waarom bestaat er een woonmaand? Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we allemaal weer even moeten schakelen. Want of het nou een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Deze maand leent zich er dan ook perfect voor om van uw huis weer een warm en fijn thuis te maken, klaar voor de winter. Kijk eens naar uw interieur. Is het nog naar uw wens en smaak? Voelt het nog steeds goed? Kleine aanpassingen met nieuwe accessoires, kaarsen, een heerlijk vloerkleed, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank zijn zo gedaan. U kunt het uiteraard ook groter aanpakken. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling. Doe inspiratie op en leef u uit!

Woontrends najaar 2018

Velvet en velours

Ook dit najaar blijft deze rijke, zachte stof een ware hit. Fauteuils, banken of kussentjes; velvet doet het goed op bijna alle woonartikelen. Kies voor het najaar voor warme tinten zoals (oker)geel of voor de trendkleuren donkerblauw, groen of bordeauxrood.

Oudroze en fluweel
Op deze foto ziet u een bank van Harvink, vloerkleed van ons en bloemen met vaas van Baars Bloembinders. Alle winkels zijn gevestigd in IJsselstein.

Kleur van dit najaar: oudroze

Het is romantisch, warm en geeft een stijlvolle opkikker aan uw interieur. Oudroze is een van dé kleuren voor dit najaar. Geen zin in een complete make-over, maar bent u ook fan van deze kleur? Kies dan voor een vloerkleed met oudroze kleurdetails. Hierbij een voorbeeld, voor een totaalplaatje kunt u kijken naar bovenstaande afbeelding.

Turks Rozen vintage vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

A touch of gold

Verrijk uw inrichting met wat goudtinten. De kunst is om deze trend subtiel aan te brengen, zodat uw huis niet verandert in een Oosters paleis, tenzij dat natuurlijk uw doel is. Persian Golden Age recoloured vintage vloerkleed is uitgevoerd in een zeer fijne knoop en heeft een warme “gouden” vintage wassing. De combinatie doet denken aan de rijke en warme interieurs uit vroege Perzische tijden. Perfect voor het najaar en helemaal volgens de laatste trends. U koopt hem uiteraard bij ons.

Persian Golden Age recoloured vintage vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Interieurworkshop in woonmaand oktober

Bent u geïnspireerd door de woontrends voor het najaar, maar weet u nog niet goed hoe deze toe te passen in uw eigen interieur? Dat begrijpen wij en daarom organiseren wij in deze woonmaand een interieurworkshop. Op woensdagavond 17 oktober geeft Yolande Schroten eigenaar van Buro Binnenkans een Interieur workshop bij Brokking Vloerkledenspecialist in IJsselstein. Meer weten over deze workshop?