Inspiratie

Welk vloerkleed past er bij een lichtgrijze bank?

Tips / 29 augustus /

Heeft u een lichtgrijze bank en bent u op zoek naar een mooi vloerkleed voor de zithoek? Dan heeft u geluk. Een grijze bank past in vrijwel iedere woonkamer en mede daarom is grijs de meeste verkochte kleur voor een bankstel. Het is een mooie kleur met een rustige uitstraling die een goede basis vormt voor het interieur en daardoor makkelijk te combineren is. Daarnaast is grijs een kleur die u niet zo snel beu bent. Toch willen wij wat richtlijnen meegeven om de zoektocht wat makkelijker te maken.

Grijze bank + blauw vloerkleed = altijd goed

Het blijft een mooie combinatie: grijs en blauw. Zowel rustig als chique. Er zijn niet alleen 50 tinten grijs, ook van de kleur blauw zijn onwijs veel varianten, van donker- tot babyblauw. Kies voor gouden accessoires en creëer wat meer spanning of ga voor lichte, pastelkleuren en er ontstaat een zithoek volgens de Scandinavische woonstijl.

Op deze foto hebben wij een combinatie gemaakt tussen de Donk hoekbank van Harvink en het Navy Design Vloerkleed met ruit. Het bijzondere aan dit van wol gemaakte vloerkleed is de manier waarop het gemaakt is. Het is geweven en geknoopt en dit is een combinatie die niet vaak voorkomt. Het zorgt voor een fraai reliëf in het patroon. De blauwe kleur is fris doch ingetogen en toe te passen in vele interieurstijlen. Uitgevoerd in de afmeting 2.38 x 3.00 meter.

Navy design vloerkleed met ruit

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens