Uniek en modern vloerkleed in de kleuren van de zee

Modern vloerkleed in de kleuren van de zee

Diep in de zee bevinden zich prachtige wonderen der natuur, zoals koraal en de meest exotische vissen. En precies daar moeten wij bij dit kleed aan denken. Met schubben als motief en prachtige tinten, zoals zeegroen en koraal, is dit vloerkleed onze nieuwe favoriet.

Zeegroen vloerkleed

Zeegroen, blauwgroen, nostalgisch groen, diepgroen en vele andere nuances. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal een duidelijke link met de natuur. Het is dan ook niet voor niks een kleur die ontspant. De heldere waterkleuren en het frisse groen van dit palet doen denken aan een lange dag op het strand. Met accenten van zand of de kleur van verweerd hout benadruk je het uitgebalanceerde karakter van dit palet. Zin in een energieke touch, kies dan een contrasterende kleur zoals koraal. Zo ook weergegeven op bovenstaande afbeelding met de mooie fauteuil van Harvink, genaamd Uncle Sam Retro in de kleur Robijn.

Uniek modern vloerkleed

Het is een uniek exemplaar waar er slechts één van bestaat, enkel te verkrijgen bij Brokking Vloerkledenspecialist. Gemaakt van wol en viscose geeft het een mooi zijdeglans effect.Door het reliëf in het kleed ontstaat er een speels hoogteverschil. De afmeting van dit vloerkleed is 3,07 bij 2,45 m. Het vloerkleed is afgeprijsd van € 9600,- naar € 7500,-. Wilt u het graag bezichtigen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij tonen het u met veel plezier in onze showroom in IJsselstein.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer

  Datum bezichtiging

  Gewenste tijdstip

  Welke producten wenst u te zien?