Roomsettings, ofwel waar blijven al die vloerkleden in Nederland?

Wij krijgen bij de Vloerkledenspecialist vaak de vraag van klanten of het mogelijk is om een vloerkleed op zicht mee te nemen. Natuurlijk! Een vloerkleed kopen is nu eenmaal een belangrijke beslissing voor je interieur en dit nemen wij dan ook zeer serieus.

Maar hoe kun je nu inspiratie op doen vóór dat je naar onze winkel komt? Hoe komen al die bijzondere vloerkleden nu tot uiting in je zithoek en/of interieur? Dat is voor ons ook een lastige vraag maar we gaan het je makkelijker maken! In de link onderaan dit bericht vind je de voorbeelden van de meest recent verkochte vloerkleden uit ons assortiment, bij (jawel) tevreden mensen die je zijn voorgegaan thuis!

Je zal vast niet de dezelfde vloer hebben liggen of dezelfde bank hebben staan, maar het geeft je allicht een idee hoe een vloerkleed uit ons assortiment bij jouw eigen plaatje zou kunnen staan…

Graag gedaan, en mocht je na de foto’s erg enthousiast zijn geworden; de vloerkleden zijn natuurlijk allemaal in het echt bij ons in de winkel te zien!

Tot ziens in IJsselstein!

In dit album een kleine (terug)blik op de reeds verkochte vloerkleden van de Vloerkledenspecialist!

Geplaatst door Vloerkledenspecialist.nl op donderdag 8 februari 2018