Nieuwe collectie van Brink & Campman bij Brokking Vloerkledenspecialist.nl

Brink & Campman

Brink & Campman is een van onze leveranciers waar wij heel graag mee samenwerken en met hun nieuwe collectie laten zij zien waarom. De beelden zijn al zo inspirerend, deze moesten wij met u delen. De introductie van deze nieuwe collectie door Brink & Campman is als volgt.

Brink & Campman Collection ’19

In een tijd waarin niets onmogelijk lijkt, ontstaat steeds meer behoefte aan eigenheid en
verdieping. Met de nieuwe Brink & Campman Collection ’19 hebben we de focus gelegd op datgene wat voor ons het belangrijkst is: de liefde voor techniek en materiaal in een vloerkleed. De authenticiteit van deze elementen komt extra tot leven door de grenzen die de ontwerpstudio van Brink & Campman voortdurend opzoekt. De synergie tussen productie en ontwikkeling is een kracht die wij als geen ander verstaan, wat zich wederom uit in een veelzijdige maar heldere, trendbewuste collectie.

Brink&Campman

Over Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In de fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd.

Vakmanschap

Hier kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. De liefde voor techniek en materiaal, het echte vakmanschap is dat wat Brokking al sinds 1971 tot een echte vloerkledenspecialist maakt. Ieder vloerkleed is uniek en wij weten altijd de match te maken tussen uw interieur en ons aanbod. Als u bij het Brokking niet vindt dan vindt u het nergens! Bekijk de nieuwe collectie van Brink & Campman in onze online showroom. Naast de standaard maten uit deze collectie bieden wij samen met Brink & Campman ook de mogelijkheid om in diverse dessins of kwaliteiten een afwijkende maat te bestellen. Heeft u samen met onze specialist iets mooi gevonden? Wij leggen het met veel plezier proef bij u thuis, dat is normaal bij Brokking Vloerkledenspecialist.

Brink & Campman Yeti