Lockdown winactie: Wat is jouw favoriete plek in huis?

Lockdown winactie Brokking Vloerkledenspecialist

Nederland is in lockdown en dit betekent dat we heel veel tijd thuis doorbrengen. Heb jij een favoriete plek in huis? Op de bank met een goed boek, aan tafel met een gezelschapsspel of misschien wel ergens in een hoekje waar de kinderen niet zo snel komen ;-)? Wij zijn erg nieuwsgierig en hebben een speciale lockdown winactie opgestart. Fotografeer jouw favoriete plek in huis en motiveer wat hier nog aan ontbreekt. Dit mag een vloerkleed zijn, wat wij uiteraard begrijpen, maar is geen must. De meest originele inzending wordt beloond met een waardebon van €250,- die je online kunt besteden op vloerkledenspecialist.nl of gewoon gezellig in onze showroom zodra wij weer open mogen.

Spelregels

De inzending is alleen geldig als deze met een korte motivatie + foto is ingestuurd per mail naar info@vloerkledenspecialist.nl met als onderwerp lockdown winactie. Vermeld hierbij ook jouw contactgegevens zodat we je kunnen bereiken als jij de gelukkige winnaar bent!
De winactie loopt t/m 31 januari 2021. Op dinsdag 2 februari maken wij de winnaar bekend. De waardebon kan niet gebruikt worden bij reeds afgeprijsde producten en is niet in te wisselen voor geld of over te dragen aan iemand anders. De waardebon is geldig tot 30 juni 2021.