Kom in de zomerstemming met Firenze

Firenze 21 van De Munk Carpets

De zomer komt dit jaar wat trager op gang dus wij helpen u graag om toch alvast in de juiste stemming te komen. In de zomer verblijven we lekker veel buiten en genieten we van de zon en natuur. Misschien gaat u wel op vakantie naar Italië en bezoekt u Firenze, of beter bekend: Florence? De hoofdstad van Toscane en een van de bekendste cultuursteden van Europa. Met recht dat een van de populaire kleden van De Munk Carpets deze naam draagt. In dit plaatje ziet u hoe goed het Firenze 21 vloerkleed combineert met een licht, haast Scandinavisch interieur en de Splinter Fauteuil van Harvink.

Over Firenze van De Munk Carpets

Het in wel 24 kleuren verkrijgbare Firenze vloerkleed is op dit moment één van de meest populaire tapijten op de markt. Afkomstig uit de collectie van de Munk Carpets. Prachtige hand gesponnen Nieuw-Zeelandse wol zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Prima te combineren met strakke meubels, maar zeer zeker ook op zijn plaats in een landelijke omgeving. En in alle denkbare maten te leveren. Nog een dikke plus: dit vloerkleed is aan beide kanten te gebruiken!

Firenze 21 & Splinter Fauteuil

Op de foto bij dit bericht ziet u hoe goed het Firenze 21 vloerkleed combineert met de Splinter Fauteuil van Harvink. Harvink Splinter staat voor een stijlvolle meubel familie van banken, fauteuils, hockers, stoelen en tafels. De Splinter fauteuils hebben een retro frame. Hierbij kan gekozen worden uit Amerikaans notenhout of eiken, zwart of wit gebeitst of naturel gelakt. Verkrijgbaar met een hoge of lage rug. U kiest voor elk meubel zelf de stof of leersoort uit.
Zo kiest u dus zelf welke Firenze en Splinter het beste bij uw interieur past. Het Harvink Huis is gevestigd in IJsselstein. Ideaal om op een dag allebei de showrooms te bezoeken. Tot ziens in IJsselstein!