Inspiratie

Een nieuw vloerkleed met korting

Tips / 30 juli /

Verthuizen, een trend die in 2020 is opgekomen en in 2021 door invloed van Corona en de huidige situatie op de woningmarkt alleen nog maar is toegenomen. In plaats van verhuizen naar een nieuw huis, worden woondromen toegepast in het huidige thuis. Men gaat toch voor die mooie houten vloer of juist een gietvloer, de meest comfortabele bank, een nieuwe keuken of een leuk behang op de muur. Alles om van het eigen huis een nieuw thuis te maken. Onze inruilactie sluit hier perfect op aan.

Bent u toe aan een nieuw vloerkleed, maar is het huidige vloerkleed eigenlijk nog best in goede staat of heeft u een vloerkleed over?

Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed! Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De inruilactie loopt de gehele maand augustus en de 10% korting krijgt u zowel online als in onze showroom.

Wij zien u graag verschijnen samen met het in te ruilen vloerkleed, zodat we iets moois uit kunnen zoeken uit onze ruime collectie unieke, handgeknoopte tapijten. Alvast inspiratie opdoen?

Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens