Inspiratie

Tijd voor een nieuw tapijt? Profiteer van onze inruilactie!

Vloerkledenspecialist / 15 februari /
Heeft u moeite met afscheid nemen van uw huidige tapijt? Is deze nog mooi van kwaliteit, maar wel gedateerd en bent u er inmiddels wel een beetje op uitgekeken? Past deze na een verhuizing, verbouwing of verandering niet goed meer in het huidige interieur? Toch lastig om er dan echt afscheid van te nemen.

Heeft u moeite met afscheid nemen van uw huidige tapijt? Is deze nog mooi van kwaliteit, maar wel gedateerd en bent u er inmiddels wel een beetje op uitgekeken? Past deze na een verhuizing, verbouwing of verandering niet goed meer in het huidige interieur? Toch lastig om er dan echt afscheid van te nemen. Met onze inruilactie hopen wij dit proces voor u wat aantrekkelijker te maken.

Korting én een goed gevoel

Het kan zomaar zijn dat uw moeite om afstand te nemen van het kleed echt gegrond is. Misschien heeft u wel een museumstuk in huis. Als fervent liefhebbers van het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch genieten wij altijd van de momenten waarop de bezoeker echt geen idee heeft van de waarde van een object en deze ontzettend hoog blijkt te zijn. Wij zien onszelf als vloerkleed specialisten, experts en verrassen u dan ook graag met de geschiedenis en achtergrondinformatie van uw vloerkleed. En over waardebepaling gesproken, de kwaliteit van uw vloerkleed bepaalt vervolgens de hoogte van de korting.
U krijgt van ons bij inlevering van uw oude vloerkleed minimaal 10% en maximaal 25% korting.
De ingeleverde kleden dragen wij zoals ieder jaar weer over aan een goed doel.
Mits het niet écht een pronkstuk is, dan bewaren wij het voor ons museum.

Hebben wij u kunnen overtuigen en durft u er voor te gaan? Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Neem gerust alvast een kijkje in onze online showroom en droom over uw nieuwe kleed.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens