Inspiratie

In welke woonstijl voelt u zich thuis?

Stijl & Interieur / 27 november /

Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van uw interieur. De één houdt van modern en strak design, de ander van landelijk of juist klassiek. Sommige mensen houden van veel kleur, anderen willen zoveel mogelijk wit. Een ding hebben we wel allemaal gemeen: we willen ons thuis voelen in ons eigen huis. Thuis moet een plek zijn waar u zich prettig en op uw gemak voelt en helemaal tot rust komt. Om het overzichtelijk te houden hebben wij vier woonstijlen geschetst van landelijk tot design. Waarbij krijgt u direct een thuisgevoel?

Woonstijl landelijk

Een ruimte die rust, warmte en huiselijkheid uitademt. Een landelijke uitstraling ontstaat als neutrale kleuren dichtbij elkaar liggen. Comfort hoog in het vaandel staat en robuuste elementen van natuurlijke materialen een belangrijke rol innemen.

Woonstijl klassiek

Elegante meubels, rijke materialen en diepe kleurpaletten ontmoeten elkaar in de woonstijl klassiek. Door spannende kleur- en materiaalcombinaties toe te passen in deze luxe woonstijl ontstaat een chique geheel waarin ruimte is voor moderne meubels in combinatie met historische elementen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens