In welke woonstijl voelt u zich thuis?

In welke woonstijl voelt u zich thuis?

Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van uw interieur. De één houdt van modern en strak design, de ander van landelijk of juist klassiek. Sommige mensen houden van veel kleur, anderen willen zoveel mogelijk wit. Een ding hebben we wel allemaal gemeen: we willen ons thuis voelen in ons eigen huis. Thuis moet een plek zijn waar u zich prettig en op uw gemak voelt en helemaal tot rust komt. Om het overzichtelijk te houden hebben wij vier woonstijlen geschetst van landelijk tot design. Waarbij krijgt u direct een thuisgevoel?

Woonstijl landelijk

Een ruimte die rust, warmte en huiselijkheid uitademt. Een landelijke uitstraling ontstaat als neutrale kleuren dichtbij elkaar liggen. Comfort hoog in het vaandel staat en robuuste elementen van natuurlijke materialen een belangrijke rol innemen.

Woonstijl landelijk eettafel

Nomad modern gestreept vloerkleed in landelijk interieur Turks Yatak Design comfortabel en romantisch slaapkamer detail

Woonstijl modern

De woonstijl modern blijft zich ontwikkelen doordat deze gevoed wordt op woontrends. Hoogwaardige materialen, ingetogen kleurenpaletten en meubels met een duidelijke functie komen samen in deze woonstijl. Door de toevoeging van een stevige accentkleur, grafisch lijnenspel of bijzondere stoffen komt deze strakke woonstijl tot leven.

Woonstijl modern eettafel en vloerkleed

Woonstijl modern Harvink Rond vloerkleed de Munk Carpets Napoli 08

Woonstijl klassiek

Elegante meubels, rijke materialen en diepe kleurpaletten ontmoeten elkaar in de woonstijl klassiek. Door spannende kleur- en materiaalcombinaties toe te passen in deze luxe woonstijl ontstaat een chique geheel waarin ruimte is voor moderne meubels in combinatie met historische elementen.

Woonstijl klassiek

Spirit vloerkleed grey-multi detail New classic Ziegler vloerkleed detail

Woonstijl design

Stijlvol en met oog voor detail. Less is more. Iconische designklassiekers, hoogwaardig vakmanschap en eerlijke, rijke materialen zijn onmisbare ingrediënten om deze moderne woonstijl in het interieur door te voeren.

Modern vloerkleed in de kleuren van de zee

Woonstijl design detail Harvink Woonstijl design vloerkleed