Inspiratie

In tijden van crisis is niets zo waardevol als een prettig thuis

Vloerkledenspecialist / 17 maart /

Met ingang van 15 december is onze winkel gesloten i.v.m. de Corona maatregelen. Wij bieden verschillende alternatieven waarbij de richtlijnen van het RIVM gewaarborgd worden. Zo is onze webshop gewoon geopend, bezorgen doen wij zoals altijd kosteloos en wij bieden een zichtservice. Deze willen wij aan u toelichten.

 

Zichtservice

Onze zichtservice wordt door klanten zeer gewaardeerd. Juist in tijden van crisis zoals deze kunnen wij u hiermee toch optimaal van dienst zijn. De zichtservice houdt in dat wij met circa 3 kleden bij u thuis langskomen om deze in de realistische situatie te kunnen beoordelen. In uw eigen omgeving, met uw meubels, vloer, kleuren op de muur en andere woninginrichting die allemaal van invloed zijn op de match met het kleed. Het is een vrijblijvende service. Voorafgaand aan de zichtservice stuurt u enkele foto’s van de ruimte toe en omschrijft u hierin de wensen zoals stijl en afmeting. Na de intake koppelen wij per mail enkele opties terug. Indien u enthousiast bent over de suggesties gaan wij over tot het maken van een afspraak. Neem contact met ons op als u interesse heeft in de zichtservice.

Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.