In tijden van crisis is niets zo waardevol als een prettig thuis

Corona maatregelen

Meer dan ooit beseffen wij hoe waardevol een veilige en prettige thuisomgeving is. De wereld staat op zijn kop en ook wij maken ons zorgen over de gevolgen van het Corona virus. De maatregelen nemen wij uiterst serieus als ook de hygiëne voorschriften. Onze winkel in IJsselstein is geopend. Wij houden ons aan de afstandsregel. Ook op een drukke dag in het hoogseizoen komen wij lang niet aan de drempel van 100 personen in een ruimte. Bezorgen doen wij zoals altijd kosteloos. Daarnaast bieden wij verschillende alternatieven om te winkelen waarbij de richtlijnen gewaarborgd worden. Deze willen wij aan u toelichten.

Plan een afspraak voor een persoonlijk advies

Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om binnen de RIVM richtlijnen een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies. We geven geen hand of knuffels, maar serveren wel een overheerlijke cappuccino met wat lekkers. Uiteraard is dit net zo vrijblijvend als een regulier bezoek aan onze showroom. Plan eenvoudig een afspraak via Calendly of neem telefonisch contact met ons op.

Zichtservice

Onze zichtservice wordt door klanten zeer gewaardeerd. Juist in tijden van crisis zoals deze kunnen wij u hiermee toch optimaal van dienst zijn. De zichtservice houdt in dat wij met circa 3 kleden bij u thuis langskomen om deze in de realistische situatie te kunnen beoordelen. In uw eigen omgeving, met uw meubels, vloer, kleuren op de muur en andere woninginrichting die allemaal van invloed zijn op de match met het kleed. Het is een vrijblijvende service. Voorafgaand aan de zichtservice stuurt u enkele foto’s van de ruimte toe en omschrijft u hierin de wensen zoals stijl en afmeting. Na de intake koppelen wij per mail enkele opties terug. Indien u enthousiast bent over de suggesties gaan wij over tot het maken van een afspraak. Mailt u ons wanneer u interesse heeft in een zichtafspraak: info@vloerkledenspecialist.nl?

Neem de maatregelen en uw klachten serieus

Het voelt haast overbodig om te vermelden, maar bovenstaande opties kunnen wij enkel realiseren indien u zelf geen gezondheidsklachten heeft. Wij dragen zorg voor onze medewerkers en verwachten hetzelfde van u. Wij zijn u graag tot dienst. Met een oppervlakte van ruim 800 m2 is onze showroom groot genoeg om de afstand te waarborgen. Ter impressie ziet u hier een video van onze showroom:

Contactformulier

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Uw bericht