In tijden van crisis is niets zo waardevol als een prettig thuis

Sfeerfoto Afghan Aquarel Flower vloerkleed

Meer dan ooit beseffen wij hoe waardevol een veilige en prettige thuisomgeving is. De wereld staat op zijn kop en ook wij maken ons zorgen over de gevolgen van het Corona virus. De maatregelen nemen wij uiterst serieus als ook de hygiëne voorschriften. Onze winkel in IJsselstein is geopend. Wij houden ons aan de afstandsregel. Ook op een drukke dag in het hoogseizoen komen wij lang niet aan de drempel van 100 personen in een ruimte. Bezorgen doen wij zoals altijd kosteloos. Daarnaast bieden wij verschillende alternatieven om te winkelen waarbij de richtlijnen gewaarborgd worden. Deze willen wij aan u toelichten.

Zichtservice

Onze zichtservice wordt door klanten zeer gewaardeerd. Juist in tijden van crisis zoals deze kunnen wij u hiermee toch optimaal van dienst zijn. De zichtservice houdt in dat wij met circa 3 kleden bij u thuis langskomen om deze in de realistische situatie te kunnen beoordelen. In uw eigen omgeving, met uw meubels, vloer, kleuren op de muur en andere woninginrichting die allemaal van invloed zijn op de match met het kleed. Het is een vrijblijvende service.
Hoe bepalen wij welke kleden we meenemen op zicht?

Video intake

Een nieuw initiatief is de video intake, tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om met beeld te bellen: Skype, Facetime of Whatsapp. Voorafgaand aan de video afspraak stuurt u enkele foto’s van de ruimte toe en omschrijft u hierin de wensen zoals stijl en afmeting. Deze nemen wij door en tijdens de video afspraak zullen wij gerichte vragen stellen die wij normaliter in de winkel met u doornemen. Na de intake koppelen wij per mail enkele opties terug. Indien u enthousiast bent over de suggesties gaan wij over tot het maken van een afspraak voor de zichtservice bij u thuis. Mailt u ons wanneer u interesse heeft in een video intake: info@vloerkledenspecialist.nl?

Private shopping

Het lijkt een beetje op een luxe droom en is misschien ook een mooi lichtpuntje: wij bieden u de gelegenheid om onze showroom te bezoeken in alle rust en privacy, zonder andere klanten en enkel samen met een van onze adviseurs. We geven geen hand of knuffels, maar serveren wel een overheerlijke cappuccino met wat lekkers. U kunt telefonisch, per mail of via het onderstaande contactformulier een afspraak maken voor deze private shopping sessie. Uiteraard is dit net zo vrijblijvend als een regulier bezoek aan onze showroom.

Neem de maatregelen en uw klachten serieus

Het voelt haast overbodig om te vermelden, maar bovenstaande opties kunnen wij enkel realiseren indien u zelf geen gezondheidsklachten heeft. Wij dragen zorg voor onze medewerkers en verwachten hetzelfde van u. Wij zijn u graag tot dienst.

Contactformulier

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw bericht