Het is herfst: maak het weer warm en knus in huis

Herfst

Na een warme nazomerweek is de herfst vandaag officieel begonnen. De dagen worden weer korter, de wind waait wat harder en de blaadjes vallen van de bomen. Stiekem kunnen wij wel van dit seizoen genieten. Dat is ook niet helemaal verrassend natuurlijk, want de herfst is het seizoen bij uitstek voor vernieuwing in uw interieur. Na een zonnige zomer buiten in de tuin, maken we ons nu klaar voor knusse momenten in huis. Een warm vloerkleed leent zich hier perfect voor.

Herfsttinten 2018

Natuurlijke en donkerder kleurtinten spelen een steeds belangrijke rol in het woonmodebeeld, denk hierbij aan (donker)groen, blauw en verschillende grijstinten. Fluweel is in de mode al een tijdje populair en nu ook in opkomst in het interieur. De knalkleur okergeel zorgt er voor dat een rustig interieur met veel donkere- en grijstinten opleeft. Ook poeder- en zandkleuren zijn nog altijd populair. Qua prints zijn de geometrische vormen helemaal terug, maar ook natuurlijke patronen zoals bladeren en bloemen. Maak een botanische kamer in uw huis en geniet ook binnen van de rust die de natuur met zich meebrengt.

Vloerkleden in warme herfsttinten

In onze showroom in IJsselstein hebben wij meer dan 3000 vloerkleden op voorraad. Om u alvast wat inspiratie te bieden hebben wij enkele vloerkleden uitgekozen die qua kleur en gevoel helemaal passen bij dit nieuwe seizoen.

Afghan modern Art Deco vloerkleed
Afghan modern Art Deco vloerkleed

Modern Iraans Luribaft vloerkleed
Modern Iraans Lubiraft Vloerkleed

Iraans modern Gabbeh vloerkleed
Iraans Modern Gabbeh Vloerkleed

Checklist winkelbezoek

Bent u op zoek naar een nieuw vloerkleed en van plan binnenkort een bezoekje te brengen aan onze winkel? Een goede voorbereiding helpt u en ons op weg. Wij hebben een checklist gemaakt die u kunt nalopen voor uw bezoek aan de winkel.

Voor een optimaal advies vragen wij u het volgende mee te nemen:

  • Staaltjes van verf, behang, stoffen, of zelfs kussentjes van uw bank.
  • Monster van de vloer
  • Foto’s van het interieur bij dag- en schermlicht
  • Afmetingen meubelen
  • Plattegrond

Wij zien u graag in onze winkel in IJsselstein!