Inspiratie

Kies bij een glazen tafel altijd voor een vloerkleed

Tips / 22 maart /
Een glazen salontafel of eettafel is weer helemaal hip. Eigenlijk zijn wij van mening dat deze klassieker nu pas echt gewaardeerd wordt. Een glazen tafel geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor rust in uw interieur. Wij horen nog wel eens: dat transparante legt toch juist de focus op de rommel? Hier is een goede oplossing voor: een tapijt onder uw glazen tafel.

Een glazen salontafel of eettafel is weer helemaal hip. Eigenlijk zijn wij van mening dat deze klassieker nu pas echt gewaardeerd wordt. Een glazen tafel geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor rust in uw interieur. Wij horen nog wel eens: dat transparante legt toch juist de focus op de rommel? Hier is een goede oplossing voor: een tapijt onder uw glazen tafel. Het werkt ook nog eens geluiddempend wat bij glas niet overbodig is.

Welk tapijt bij glas?

Dat is het leuke aan glas: hier kan bijna alles bij. U heeft feitelijk een glashelder uitzicht op het tapijt. Het motief waar u spontaan verliefd op bent geworden is niet afgedekt en volledig zichtbaar. De kleuren worden als in een etalage getoond. Oftewel: uw eigen kunstwerk achter glas.

Vintage bij vintage

Een ronde vintage glazen tafel is de trend van het moment en matcht perfect bij een vintage vloerkleed. Met het Iran Vintage Blue Lagoon vloerkleed combineert u glas & de kleur van helder water. Ideaal om bij weg te fantaseren.

Klassiek met kleur

Bij een klassieke vierkante of rechthoekige tafel kunt u juist wel wat spelen met kleur. Zo brengt u de hele eet- of zithoek tot leven. Dit is dus het kunstwerk achter glas waar wij het eerder over hadden: New modern art design. Een gegarandeerde eyecatcher en bron van complimenten door uw visite.

Geluidsdemper

Glas is hard en breekbaar, met bijbehorende geluiden. Een vloerkleed onder de glazen tafel werkt ideaal als geluidsdemper. Zo komt het neerzetten van uw kopje een stuk minder hard binnen.

Ter inspiratie:

Deze klanten gingen u voor.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens