Inspiratie

Een vloerkleed met een verhaal én doel

Nieuw binnen / 08 februari /
In de vorige blog gingen wij in op kwaliteit en knoopdichtheid van onze kleden. Dit vinden wij uitermate belangrijk, omdat wij hiermee onze positie als vloerkledenspecialist weten te behouden. Toch maken wij ook wel eens een uitzondering, mits het voor een goed doel is. Sociale ambacht Na jaren geleefd te hebben onder zeer slechte leefomstandigheden wordt de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië met een sociaal project gereïntegreerd in de samenleving.

In de vorige blog gingen wij in op kwaliteit en knoopdichtheid van onze kleden. Dit vinden wij uitermate belangrijk, omdat wij hiermee onze positie als vloerkledenspecialist weten te behouden. Toch maken wij ook wel eens een uitzondering, mits het voor een goed doel is.

Sociale ambacht

Na jaren geleefd te hebben onder zeer slechte leefomstandigheden wordt de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië met een sociaal project gereïntegreerd in de samenleving.
Zij leren in dit project vloerkleden met de hand te weven en verdienen hiermee geld om het dorp opnieuw op te bouwen. Wij doen graag wat voor deze mensen terug en bevelen u deze leuke en vakkundig geweven vloerkleden dan ook zeker aan! Wilt u meer weten over sociale projecten in de tapijthandel? Lees dan ook het stukje op onze website over Care & Fair.

Tundra Wave vloerkleed

Dit project resulteert in het Tundra Wave vloerkleed, perfect voor een licht, Scandinavisch interieur. Het vloerkleed is uiteraard onder begeleiding en dus vakkundig geweven. De Tundra Wave is naast prijsvriendelijk ook nog eens zeer praktisch: het vloerkleed is aan beide kanten te gebruiken en gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Spreekt dit project aan en wilt u op deze manier een steentje bijdragen? Bestel online of bezoek onze showroom dan vertellen wij er graag nog wat meer over.

Tundra Wave vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens