Inspiratie

Een samenwerking waarmee we historie schrijven

Vloerkledenspecialist / 13 maart /
Hoe maak je een kopie van een 100 jaar oud vloerkleed van 4 x 5 meter zonder in te boeten op sfeer, grandeur en geschiedenis? Dat is de vraag waar wij in samenwerking met De Munk Carpets een heel mooi antwoord op hebben kunnen geven. De vraag werd ons voorgelegd door een klant met een bijzondere familielijn waarbij de familie al bijna een eeuw lang zorg draagt voor een kasteel en dat zo historisch nauwkeurig mogelijk wil doen.

Hoe maak je een kopie van een 100 jaar oud vloerkleed van 4 x 5 meter zonder in te boeten op sfeer, grandeur en geschiedenis? Dat is de vraag waar wij in samenwerking met De Munk Carpets een heel mooi antwoord op hebben kunnen geven.

De vraag werd ons voorgelegd door een klant met een bijzondere familielijn waarbij de familie al bijna een eeuw lang zorg draagt voor een kasteel en dat zo historisch nauwkeurig mogelijk wil doen. Het bestaande vloerkleed komt dan ook uit lang vervlogen tijden, maar hoort qua kleur, afmeting en dessin bij het interieur van het kasteel.

Onze adviseurs zijn op locatie sfeer wezen proeven en samen met de Munk Carpets zijn we terug gegaan in de tijd om een complete replica te maken van het bestaande vloerkleed. Het team van de Munk is aan de slag gegaan en heeft de wens van de opdrachtgever kunnen vertalen naar een nieuw vloerkleed waar de komende generaties gebruik van kunnen maken!

Kleuren bepalen Handgeknoopt vloerkleed Knopen vloerkleed

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens