Inspiratie

Anti-slip ondertapijt: de voordelen op een rij!

Tips / 01 november /

De 3500 vloerkleden die u bij de Vloerkledenspecialist vindt zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Deze vloerkleden zijn geknoopt, geweven of getuft. Om de vaak zeer hoge kwaliteit van deze vloerkleden te waarborgen adviseren wij om onder het tapijt een anti-slip ondertapijt te plaatsen.

Anti-slip ondertapijt heeft 3 functies

  • De naam zegt het al: anti-slip. Het kleed blijft ook op gladdere vloeren muurvast liggen. Het anti-slip heeft een klevende werking waardoor het tapijt geen kant meer op kan. Het anti-slip ondertapijt laat géén afdruk achter op de vloer.
  • Een anti-slip ondertapijt zorgt er voor dat het vloerkleed zonder oneffenheden of kleine vouwen/bobbels op de vloer ligt. Hierdoor ligt het vloerkleed helemaal vlak wat uiteraard weer bijdraagt aan de duurzaamheid van het vloerkleed.
  • Het anti-slip ondertapijt zorgt er daarnaast voor dat de onderkant van het handgemaakte vloerkleed wordt beschermd. Doordat het volledig vast ligt op de vloer heeft het vloerkleed geen enkele kans om te bewegen waardoor het, vanzelfsprekend, minder slijt dan wanneer het tapijt wel de neiging heeft om te bewegen.

Instructievideo plaatsen anti-slip ondertapijt

In onderstaande video kunt u een instructie vinden om het anti-slip ondertapijt zo goed mogelijk onder uw vloerkleed te leggen. Heeft u na het bekijken van de instructievideo toch hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens