Anti-slip ondertapijt

Anti-slip ondertapijt

Anti-slip ondertapijt: de voordelen op een rij!

De 3500 vloerkleden die u bij de Vloerkledenspecialist vindt zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Deze vloerkleden zijn geknoopt, geweven of getuft. Dit assortiment van de Vloerkledenspecialist bestaat uit tapijten die afkomstig zijn uit Pakistan, Afghanistan, Turkije, Iran, Nepal, India en Marokko. Om de vaak zeer hoge kwaliteit van deze vloerkleden te waarborgen adviseren wij om onder ieder tapijt een anti-slip ondertapijt te plaatsen.

Dit anti-slip ondertapijt heeft 3 functies:

• De naam zegt het al: anti-slip. Het kleed blijft ook op gladdere vloeren muurvast liggen. Het anti-slip heeft een klevende werking waardoor het tapijt geen kant meer op kan. Het anti-slip ondertapijt laat géén afdruk achter op de vloer.
• Een anti-slip ondertapijt zorgt er voor dat het vloerkleed zonder oneffenheden of kleine vouwen/bobbels op de vloer ligt. Hierdoor ligt het vloerkleed helemaal vlak wat uiteraard weer bijdraagt aan de duurzaamheid van het vloerkleed.
• Het anti-slip ondertapijt zorgt er daarnaast voor dat de onderkant van het handgemaakte vloerkleed wordt beschermd. Doordat het volledig vast ligt op de vloer heeft het vloerkleed geen enkele kans om te bewegen waardoor het, vanzelfsprekend, minder slijt dan wanneer het tapijt wel de neiging heeft om te bewegen.

Ons anti-slip ondertapijt is verkrijgbaar in de zelfde afmetingen als onze vloerkleden en tapijten. Voor een optimale bescherming van het vloerkleed raden wij aan om het anti-slip ongeveer 1,5 centimeter binnen de rand van het vloerkleed te plaatsen. Mocht het nodig zijn dan kan het anti-slip simpel met de schaar op maat worden geknipt om het precies passend te maken.

Bezoek de Vloerkledenspecialist eens en laat je informeren en adviseren voor het optimaal gebruik maken van een ondertapijt. Alle afmetingen zijn uit voorraad leverbaar. Wij zijn gevestigd in het midden van het land in IJsselstein, nabij Utrecht. Je kunt een stukje anti-slip ook hier bestellen.