Trendy vloerkleden uit

Turkije

De vloerkleden in onze collectie die uit Turkije komen zijn de hippe en trendy vintage vloerkleden.
Vintage vloerkleden zijn vloerkleden die vaak al tientallen jaren geleden zijn gemaakt en die reeds gebruikt zijn. Ze zijn gemaakt van wol en worden goed gereinigd, ontkleurd en daar waar nodig gerepareerd. Er blijft een vaal lichtgekleurd vloerkleed over waarbij heel subtiel het oude patroon nog zichtbaar is.
Een variant op het vintage vloerkleed is het patchwork vloerkleed. Het patchwork vloerkleed bestaat uit kleine stukken van verschillende tapijten die samen 1 nieuw tapijt vormen. Erg leuk en trendy!
Een andere variant is het recoloured vintage vloerkleed. Hierbij heeft het vloerkleed nadat het gewassen en geschoren is een nieuw verfbad gekregen waardoor het over moderne kleuren beschikt. Recoloured vintage vloerkleden zijn ook in de patchwork variant beschikbaar.

Sorteer op:

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Filteren

Wis alle filters

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.