Vloerkledenspecialist > Jubileumactie
Met culinaire bonusprijzen

Jubileumactie: win uw aankoopbedrag terug

Het jubileumjaar waarin ons familiebedrijf 50 jaar bestaat is werkelijk waar voorbij gevlogen. Wij willen dit feestelijk afsluiten middels de volgende jubileumactie. Indien u in november of december een vloerkleed bij ons koopt maakt u kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Dit geldt enkel voor aankopen die in de winkel zijn gedaan. En daar blijft het niet bij…

Donatie aan keurmerk Care & Fair

Het aankoopbedrag maken wij daarnaast ook over naar Care & Fair: een organisatie die zich inzet voor de best mogelijke arbeidsomstandigheden in de herkomstlanden van onze vloerkleden.

In de laatste week van december verloten wij nog een culinaire beleving maar dat blijft nog even een verrassing..
Best een feestelijke afsluiting van het jaar vinden wij bij Brokking, al 50 jaar dé specialist in vloerkleden. Graag tot ziens in IJsselstein.
Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.