Welkom bij Brokking Vloerkledenspecialist

home-img1

Actief sinds 1971

Al sinds 1971 zijn wij de specialist als het gaat om originele en handgeknoopte tapijten en vloerkleden. U vindt onze vloerkledenwinkel in IJsselstein, centraal gelegen vlak naast Utrecht. Omdat ons bedrijf gespecialiseerd in vloerkleden is, bieden wij ook zeer exclusieve, originele en handgeknoopte tapijten aan. Deze importeren wij rechtstreeks, van onze tapijt knopers naar onze kopers.

home-img3

Aangesloten bij Care & Fair

Doordat wij de import van onze vloerkleden in eigen beheer houden, bieden wij u veel unieke karpetten aan. Wij hebben altijd zo’n 3000 vloerkleden op voorraad. En bij ieder tapijt geldt voor ons: duurzaamheid en een zeer hoge kwaliteit staan voorop. Heeft u interesse in een vloerkleed op maat? Of wilt u uw eigen tapijt ontwerpen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Een selectie uit ons assortiment

Wooninspiratie

Over Brokking Vloerkledenspecialist

Brokking, de vloerkledenspecialist uit IJsselstein is sinds 1971 gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle soorten origineel handgeknoopte tapijten en vloerkleden. Door de rechtstreekse import vanuit zowel Azië als het Verre Oosten zijn wij in staat om via de kortste en meest voordelige weg aan betaalbare kwaliteit te komen.

Onze eigen import zorgt er voor dat we alleen unieke vloerkleden en tapijten in ons assortiment hebben. Het komt dan ook vaak voor dat klanten al overal geweest zijn op zoek naar het juiste vloerkleed en uiteindelijk bij ons slagen.

Direct van onze knopers, naar onze kopers!

9.1

Onze tevredenheid is hun hoogste prioriteit!

Een snelle email-communicatie! Een menselijk vergissing met maten werd onmiddellijk tegemoet gekomen met een ruimhartige bonus voor de klant. Mooi zorgzaam bedrijf!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Shanti voor deze lovende review!

- Waalre

Goed telefonisch advies, snelle en perfekte levering.

Gisteren mijn Gabbeh vloerkleed in goede staat ontvangen. Vandaag het vloerkleed “getest” en het bevalt prima. De kleur is groen/grijs en past [...]

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze positieve woorden en veel plezier van het vloerkleed.

- Eindhoven

goed advies en op zicht mee mogen nemen. top

Wat geweldig dat we het uitgekozen vloerkleed vrijblijvend op zicht mee mochten nemen. Hier komen we dus weer terug. [...]

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review en graag tot ziens!

- Markelo
290 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10


Fair Trade tapijten en samenwerking met Care & Fair

Naast hoge kwaliteit vloerkleden en tapijten, vinden wij de oorsprong en productie van de tapijten ook zeer belangrijk. Daarom werken wij nauw samen met Care & Fair, een organisatie die is opgezet vanuit de Europese tapijtmarkt. Zij strijden tegen illegale kinderarbeid, voor betere levensomstandigheden voor tapijtknopers en hun gezin en een acceptabele productiewijze onder gunstige werkvoorwaarden.

U kan bij Brokking terecht voor allerlei soorten vloerkleden. Van handgeknoopte en getufte karpetten, tot klassieke of juist zeer moderne tapijten. Wij verkopen ook populaire patchwork vloerkleden en berber tapijten. Deze hebben een uniek karakter, omdat geen enkel tapijt hetzelfde is. Wij nodigen u graag uit in onze mooie speciaalzaak in IJsselstein, vlakbij Utrecht.

Bekijk ons volledige assortiment